Behandelingen

BEHANDELINGEN


 


Een behandeling bestaat uit het wassen en droogblazen of föhnen van uw hond. Ook knip ik, indien nodig, de nagels, kijk ik de oren na, pluk ze uit en check ik het gebit. Tandsteen, mits gering,  kan ik verwijderen. Mocht het teveel zijn dan raad ik u aan naar de dierenarts te gaan voor een gebitssanering. Verder behandel ik uw hond  op de manier die bij uw hond past of naar uw wens, te weten:


 


  


 


–  scheren


–  plukken


–  knippen / effileren


–  ontwollen


–  puppy-beurt, spelenderwijs wennen aan het trimmen 


 


Staat uw wens hier niet bij, neem dan even contact met mij op. Wellicht ben ik vergeten het te vermelden. 


 


Alleen een goede was- of  borstelbeurt, even de nagels knippen of de ogen vrij knippen kan natuurlijk ook. Voor vragen over vachtverzorging kunt u altijd bij mij terecht. Heeft u problemen met de vachtverzorging van uw hond? Laat het mij weten en dan doe ik het u voor. 


 


Tijdens elke trimbeurt maak ik foto?s, voor en na de behandeling. Als ik uw email-adres weet stuur ik u desgewenst een foto toe. De foto?s komen, na uw toestemming,  op de website te staan. Na elke trimbeurt geef ik u een formulier mee, een soort rapport, waarin staat wat ik zoal gedaan heb en mijn bevindingen, eventueel met doorverwijzing naar de dierenarts en advies ten aanzien van de vachtverzorging van uw hond. 


 


Graag wil ik van tevoren weten of uw hond misschien ergens last van heeft wat een behandeling in de weg staat, zodat ik een aanpassing kan maken. Kan uw hond niet zo lang achtereen staan? Geen probleem dan pauzeren we wat vaker. Kan uw hond geen trappen lopen? Mits u een hond van 40 kg heeft draag ik hem gewoon naar boven. Heeft uw hond last van allergieën, aandoeningen of bepaalde angsten? Laat het mij weten. Ik kan niets bedenken waar geen oplossing voor bestaat. 


 


Een trimbeurt is altijd op afspraak. U kunt mij het beste op mijn mobiele tel.nr. bereiken. Ook ben ik te bereiken onder mijn privé tel.nr., via de email of de website.